6 predmeta koji stvaraju lošu energiju u vašem domu

Feng Shui - što ne treba zadržati u domu

Da li je u pitanju loša sreća ili je to samo loš dekor?  Feng Shui, ili prastara umjetnost stanovanja, nije samo stvar pozicioniranja objekata u određenom prostoru. On također uključuje oslobađanje od stvari, u vašem životnom prostoru, koje stvaraju lošu, toksičnu energiju. Ako želite stvoriti dom koji je topao, komforan i radostan, pridržavajte se sljedećih uputa. Odmah ćete primijetiti napredak.

Suho cvijeće

Suho cvijeće

uključujući i potpourri – stvaraju loš feng šui . To je zato što ono predstavlja stagnirajuću energiju . Kada držite suho cvijeće , ono ne može obnavlja energiju . Možete uhvatiti sebe kako ste se zakačili vašeg djetinjstva ili bivše ljubavi . Što više , možete se osjećati kao da ste zamijenili prošlost za sadašnjost , kao da ne živite u trenutku . Zato bacite stare bukete uvelog cvijeća i investirajte u svjež buket . Napredujte tako što ćete staviti živu biljku blizu ulaza u svoj dom , gdje će ona da obnavlja i povećava energiju .

Pokvarene strojevi

Za feng šui električni aparati predstavljju snagu i jačinu u domu . Pokvarene strojevi i aparati uvijek će se manifestirati u vašem životu kroz problem sa zdravljem , lošim vezama , ili vrlo lošom radnom atmosferom . Dakle , uzmite svoje pokvarene aparate i , ili ih popraviti ili bacite . Bolje je ostaviti prostor prazan , nego ga ispuniti pokvarenim televizorima , tosterima ili stereo uređajima .

f

Biljke zapuštene suhe i uvele

Biljke simboliziraju rast po feng šuiu , ali samo ako su napredne . Ako su vaše kućne biljke zapuštene ili uvele , one će stvarati problem . Možda ćete primijetiti kako se teško razbudite ili osjećate potrebu da spavate na poslu . Čak je moguće da ćete biti previše umorni i za seks . Ako ste previše zapustili vaše biljke , bacite ih i nabavite nove , i posvetite im svoju pozornost .Ukoliko ne možete odgajaju biljku , ne očajavajte . Nabavite plastične . Usmjerite ventilator na biljku , tako da će ono na momente pokretati lišće kao da je na povjetarcu .

Lijekovi i kozmetički preparati

Ukoliko čuvate lijekove ili kozmetičke preparate s isteklim datumom upotrebe , to nije samo opasno po vaše zdravlje , već je , također , opasno i za vaš dom . Takve stvari sadrže otrovnu energiju koja vam onemogućava da se opustite , relaksirati i pomladite . Pregledajte vaše ormariće s lijekovima i kozmetičkim preparatima i osloboditi se svih s isteklim rokom trajanja . Biće vam daleko lakše opustiti i uživati u relaksirajućem trenutku .

Stara hrana

Feng šui gleda na hranu kao na simbol vaše sposobnosti da dajete i primate ljubav . Dakle , ukoliko imate hladnjak prepun stare hrane to zaista može kompromitirati vaše veze . Pregledajte svoj hladnjak i ostave za hranu i bacite sve što više nije upotrebljivo . Kada steknete naviku da ovo radite , bit ćete daleko mirniji , jer znate jesti ispravnu hranu . Također , primijetit ćete da puno lakše ispoljavate ljubav i primati ljubaznost koju i zaslužujete .

f1
Fotografije bivših ljubavi

Čak i ako ste u dobri odnosima sa svojim bivšim , nije zdravo da stare , zajedničke slike držite na vidnom mjestu . Fotografije sadrže intenzivnu energiju . One imaju snažan utjecaj na vašu podsvijest . Ukoliko želite ostaviti prostora u svom životu za bivše ljubavi , držite slike u foto albumu . To će simbolizirati vašu želju za novim vezama , i otvoriti im put .