8 znakova koji ukazuju da se vaša veza bliži kraju

veza

Veza: Uvučena u kolotečinu vaše veze ili okupirana drugim stvarima, često ne vidiš nagovještaje raskida. Evo 10 znakova koji simboliziraju njegovu nezainteresiranost za opstanak vaše veze. Došlo je vrijeme da bliže i racionalnije sagledaš svoju vezu i doneseš odluku želiš li i dalje ili ne.

Nije te pozvao nekoliko dana. Ovo nije nužno dovoljno jak nagovještaj da je postao nezainteresovan, ali ako si ti ta koja održava vaš kontakt, nešto je krenulo po zlu. Taj osjećaj da veza više  nije ista.

Svađe bez razloga. Da li se on ljuti češće nego uobičajeno? Otpočinje li svađe zbog sitnih, glupih stvari? Uzrok ovakvom ponašanju je želja jedne strane okončati vezu, ali ipak ne želi na svojim leđima ponijeti teret “negativca” koji je ugušio doskorašnju bajku. Ne guraj stvari pod tepih, u ovom slučaju najbolje što možeš učiniti je racionalni razgovor nakon kojeg ćeš dobiti odgovor na pitanje da li je još uvijek zainteresiran za tebe.

Tajanstven je. Više ne želi da ti kaže gdje je bio is kim, ne odgovara na telefonske pozive u tvom prisustvu, ai kada to učini, ne imenuje sugovornika. Ovakve situacije su prekoračenje koje ne smiješ dozvoliti! Još ako nestane na par sati bez objašnjenja …

Sada je riječ o njemu, a ne vama. Ukoliko planiraš vaše zajedničke buduće aktivnosti “uradićemo ovo tad, to sutra, idemo tu”, a on se nadoveže pričom o personalnim planovima koji uključuju frekventnu uporabu prvog lica jadnine “ja ću otići tu, za taj dan sam planirao to” – očito nisi bitan segment njegove budućnosti.

veza

Radije provodi vrijeme s prijateljima nego s tobom. Ukoliko moraš križati mačeve sa njegovim ortacima za gram njegove pažnje i provođenja slobodnog vremena udvoje, stvari su jasne.

Da-ne razgovori. Vjerojatno pamtiš razdoblje kada si zgrčena u zagrljaj svog dragog provodila sate i sate u razgovoru koji vam je oboma lijepio osmijeh na lice. Teme su bile tako raznolike – od povišenog tlaka zraka, preko problematike gladi u svijetu, do oštećenja ozonskog omotača. Sada je svaki vaš razgovor pretočen u odrične i potvrdne rečce s vidljivom naznakom nezainteresiranosti. Trebalo bi da predstoji jedan bitan razgovor koji moraš obaviti s njim! I sve  govori da vaša veza završava.

veza

Vaši prijatelji su zabrinuti i pitaju je li sve u redu. Jasno je da su uočili negativne vibracije koje su stvorile jaz među vama  i da vaša veza više nije kao ranije.

Kritički je nastrojen prema tebi. “Ta haljina je užasna!”, A nedavno ti je pomogao pri odabiru savršene haljine za godišnjicu maturalne večeri …