Autogrami slavnih Hrvata najskuplji na eBayu!

$_12

Photo: eBay

Svi znaju da se na eBayu može naći gotovo sve, pa nije čudno da se na najvećoj aukcijskoj i prodajnoj web stranici, osim holivudskih, mogu naći fotografije s autogramima i hrvatskih glumaca koji su poznati i izvan granica zemlje.

Tako se, na primjer, na aukciji nalazi potpisana fotografija glumice Mire Furlan koju njen obožavatelj prodaje za 149 dolara, odnosno 825 kuna. Fotografiju je glumica potpisala na ZF sajmu u SAD-u te je trenutno najtraženija.

_rade.jpg

Photo:eBay

Osim njenih, u ponudi su fotografije Rade Šerbedžije iz različitih filmova, a najveću cijenu trenutno drži fotografija na kojoj pozira u kostimu Gregorvicha iz filma „Harry Potter i darovi smrti“, a za koju obožavatelj tvrdi da Rade potpisao prije dvije godine u jednom berlinskom hotelu. Trenutna cijena fotografije je 563 kune.

Na eBayu se nalazi i provokativna fotografija glumice i manekenke Ivane Miličević koja se pojavila u filmu Casino Royal, a na kojoj pozira samo u donjem rublju. Cijena fotografije je 495 kuna.

Niti Goran Višnjić i Zrinka Cvitešić nisu ostali bez aukcija s njihovim potpisima.Naime, Goranova fotografija na kojoj pozira u ulozi Luke Kovača iz popularne serije „Hitna služba“, a koju je potpisao u Kanadi, prodaje se na 467 kuna dok se Zrinkina fotka kojoj je dala svoj pečat 2011. u Berlinu, nudi po cijeni od 406 kuna.
via dnevnik.hr

Enhanced by Zemanta