5 važnih savjeta – da linija postane i ostane vitka

Linija

Umjesto da svoje tijelo izlazete dijetama i cinite ga slabijim na razne bolesti, pokusajte si dugotrajno pomoci u ocuvanju vitke linije s pomocu napitaka koje ste sami pripravili a velika su pomoc u odrzavanju dobre linije.  Više pročitajte ovdje. 

Čaj od metvice

mint-tea

Metvica ima posebna svojstva, pomaze zelucu u apsorbiranju masnoca, smiruje probavni trakt, takodjer ima diureticko djelovanje, potice metabolizam i smanjuje apetit.

Kao njezina dodatna prednosti istice se i pomoc prilikom odrzavanja higijena usne supljine, jer svojim aromaticnim mirisom osvjezava dah.

Frape od ananasa

anansfrape

Frape od ananasa ima fantasticna svojstva da naprosto “ubija” sve viskove masnoca koje jelom unesete u tijelo.

Zeleni čaj

greentea

Pijete mnogo kave? Zamjenite je bar djelomicno sa zelenim cajem. U njemu se nalaze sastojici koji su direktno “odgovorni” za pojacano sagorijevanje masnoca. Jedan od razloga zasto biste barem jednu salicu kave trebali zamijeniti zelenim cajem je i njegova osobina smanjivanja kolesterola te rizika od kancerogenih oboljenja.

Voda

vodasokusom

Svi znaju koliko je voda vazna u pronalazenju zdravijeg nacina zivota. Ona pomaze u probavi i apsorpciji hrane te pomaze kod izlucivanja otpadnih tvari uz crijeva i bubrega, a pazite li na unos hrane dat ce vam osjecaj sitosti.Oplemenite je raznim dodacima, limunom, limetom, kriskama jabuka ili krusaka koje ce kad malo odstoje dati jedan poseban okus vodi.