Nosite štikle za bolji seks

Štikle

Nosite štikle za bolji seks: One su vrlo moćan afrodizijak. Ženu čine zavodljivom i poželjnom. Svaki muškarac kada vidi ženu u štiklama, poželi istu takvu u svom krevetu.

One poboljšavaju ženski seksualni život. Djeluju na ženski libido, njihova vlasnica bi trebala znati pravilno hodati u njima.

štikla3

Žene se u štiklama osjećaju zavodljivo, moćno i samouvjereno. U štiklama noge izgledaju duže i ljepše, podiže se guza, a žene hodaju seksipilnije u njima. Pored svega navedenog, štikle povećavaju i seksulanu želju.

štikla5

Pravilnim hodom u visokim petama, dolazi do bolje prokrvljenosti zdjeličnih mišića, a ispravno držanje ujedno dovodi dotične mišiće u optimalan položaj. Na taj način dolazi do jačanja skupine mišića i poboljšava se njihova jačina kontrakcije. Moderne žene nemaju dovoljno  vremena kako bi radile ispravne vježbe za zdjelične mišiće, koji su od vitalne važnosti za ženino zdravlje i seksualni život.

štikla

 

U tom slučaju, one čine čuda i povećavaju ženinu želju za seksom. Idući put kada vam dragi prigovori zato što ste kupili novi par cipela, nasmiješite i recite mu: „To je da bih ti bila bolja u krevetu“.

Štikle u krevetu mogu razbuktati svačiji seksualni život, a prema znanstvenim istraživanjima, štikle pomažu i seksualnom zdravlju. Naime, nošenje štikli jača mišiće zdjelice što u seksu pruža užitak i ženi i muškarcu. To znači da žene koje nose štikle uopće ne moraju raditi Kegelove vježbe za jačanje mišića zdjelice koji su zaslužni za seksualno zadovoljstvo.

 

astro090