Organizirajte tulum za prijatelje

S obzirom da se bliže hladni dani i vaša zabava se seli u zatvoreni prostor. Ako ništa drugo, pozitivne strane lošeg vremena su svi ti fantastični trenuci koje provedete sa prijateljima ili dečkom ušuškani u svom domu. Ipak, od ušuškanosti možete početi i da se dosađujete, pa zato predlažemo da prvom prilikom organizirati fantastičnu zabavu, koja će sve koji budu pozvani oboriti s nogu.

Pretpostavljano da želite izbjeći tulum tipa plastične-čaše-u-rukama, kakvu ste napravili za svoj 15. rođendan, ali ipak znamo da vas i od pomisli na raskošni parti zaboli glava zbog budućeg minusa na računu u banci. Zato smo osmislili prijedloge za ne tako skupu, ali ipak dobar tulum. Jedino oko čega bi trebalo da razbijate glavu jeste dilema ko je dovoljno vrijedan da se nađe na popisu gostiju!

Efektna e-pozivnica

Umjesto proslijediti jedan kružni mail, potrudite se malo više i prilagodite svaki poziv ubacujući duhovite opaske, koje se tiču baš te osobe koju zovete. Vaši prijatelji će već početi zabavljati iako tulum još nije ni počep.

Double duty čašice

Mislimo na one male, za rakiju, koje vam ovoga puta mogu poslužiti i kao dio dekora, točnije, vaznice za cvijet. Plus, time štedite na velikim cvjetnim aranžmanima.

Mali, ali slatki zalogaji

Tko bi odolio mini pizzama, primjerice? Ah, nitko! Uobičajene slajsove isecite tako da i po obliku budu prosto neodoljivi zalogaji. Svaki ukrasite različito: crnom maslinkom, komadićem ananasa, listovima svježeg bosiljka …

Koliko je pića potrebno za tulum

Dovoljno pića – dovoljno dobrog raspoloženja. Ovo je najvažnija stavka i na njoj najmanje štedite, jer nema ništa gore nego kada piće nestane već u pola 1. Zapamtite, nitko (barem bi tako trebalo biti) ne dolazi na zabavu da bi se najeo, već dobro proveo.

Na otprilike 10 gostiju dolazi sljedeća količina pića:

– Boca vodke i tekile,
– Nekoliko litara negaziranog soka,
– Duplo toliko gaziranog pića,
– Po 4 boce vina (crno i bijelo),
– Flaša vermuta za martinija, gajba piva.

Za pića će vam trebati još i: 4 limuna 0,4 lajma, teglica zelenih maslinki, dvije vrećice leda.

Satelitske stanice

Ovo pravilo bi značilo da obavezno odredite mjesta gdje će hrana i piće biti postavljeni. Zar je potrebno da vam govorimo o prednostima tako postavljenih “satelita”?

Odlazak u gala stilu

Prije odlaska gostiju pobrinite se da im put ka izlazu bude posut laticama cvijeća (umjetnog ili prirodnog) i označen svjećicama. To će svi pamtiti!

Dan poslije

Pobrinite se da na žurki bude prisutan barem jedan dobar foto aparat, kao i osoba koja zna da ga koristi. Napravite album za Facebook, ali se strogo pridržavajte ovog važnog pravila – objavite isključivo slike na kojima vaši prijatelji izgledaju dobro! Obožavat vas zbog toga, ai danima ćete uživati u komentarisanju i prepričavanju sjajnog provoda.

A sada, bacite se na pravljenje popisa pozvanih! Saznajte koja su to tri esencijalno važna gosta koji su neophodni sastojak svake dobre zabave.

X Factor Party Box Karaoke machine

X Factor Party Box Karaoke machine

  • GEAR4 X-Factor Lucky Voice Party Box

Specifications

Includes red chrome X-Factor microphone
Lucky Voice home voucher code
All you need :
A computer with a broadband internet connection (PC, Mac or Laptop)
Speakers (Hi-Fi, iPod speaker dock, TV or external computer speakers)
Description

The X-Factor Lucky Voice Party Box is the ideal home karaoke solution. With over 7,000 songs at your fingertips you’ll never have to buy a karaoke CD again. You can even sing the songs sung by the live finalists, immediately after the show. So, grab your mic and get singing!

Price: £7.95

Saznajte više kako kupovati na AMAZONU