Sumnjate u prevaru? – 4 razloga zašto žene varaju

 

U kojoj dobi žene najčešće varaju

 Žene varaju u najboljim godinama, i to zato što žele sjajan seks

 Muškarci koji su u vezi sa ženama u dobi od 25. do 34. godine trebali bi biti na velikom oprezu. Naime, najnovije istraživanje u kojemu je sudjelovalo 10.245 Britanki, pokazuje da su žene u toj dobi najsklonije nevjeri. Ono što je posebno zabrinjavajuće da broj žena koje traže izvanbračnu zabavu – raste.

Loš seksualni život

Većina žena kao glavni razlog nevjere navode neispunjavajući i nezadovoljavajući seksualni život. Istraživanje pokazuje da žene u dobi od 35. do 44. godine ne zaostaju puno za mlađim ispitanicama. Čak 30 posto njih voli malo šarati sa strane.Čini se da su se žene ugledale na muškarce jer ističu kako i dalje vole svoje partnere, ali im seks s drugima sliži kao razonoda i zabava. Inače, to su razlozi koje su muškarci navodili kao opravdanje za varanje.

prev1

 ‘Žene preuzimaju moć u poslovnom svijetu, ali očito i na seksualnom području. Nisu više spremne na kompromise u smislu loših seksualnih izvedbi pa zadovoljstvo traže na drugoj strani’, pojasnio je Noel Biderman, osnivač i direktor stranice AshleyMadison.com.

Ljubomora

Jeste li ikada bili s muškarcem koji je toliko nevjerojatno sexy da si ni jedna žena ne može pomoći u njegovoj blizini? Bio to zavodnički smiješak ili besplatno piće, on nikako ne može izbjeći “divljenje” žena i iako zvuči laskavo, njegovu partnericu to može dovoditi do ludila.

Takav odnos često doprinosi tome da se žena u njemu osjeća nesigurno, da se osjeća preprosječna pored svog dragog, što mnogo žena s prezgodnim muževima otjera u krevet s drugim, samo kako bi podigle svoje samopouzdanje.

To dokazuje da se za njima isto okreću glave i prate ih pogledi što uvelike podiže samopouzdanje, ali takve afere mogu ostaviti vezu u ruševinama, a ne popraviti pitanje ljubomore. Više pročitajte ovdje.

Zapostavljanje

Žene se jednostavno ne mogu i nikad neće moći pomiriti s nedostatkom pažnje i ako je ne mogu dobiti kod kuće, dobiti će je vani – od drugog. No jedno vodi drugome i samo laskanje i flertovanje može dovesti do prevare. Zapostavljena žena najlakša je lovina za šarmantnog ženskaroša.

Upozorenje

Za muškarce, seks je vitalni dio veze, a žene to razumiju u potpunosti i znaju da kada ga nema nešto nije uredu. Žene u vezama u kojima seks stagnira, malo ga je i nema strasti, dobivaju osjećaj da ih njihov partner više ne voli ili ih ne smatra seksualno privlačnim i eto razloga da potraže potvrdu u zagrljaju drugoga.

Mnoge žene su, također, nezadovoljne seksom i iako svi ostali aspekti veze funkcioniraju, njihov partner ih jednostavno ne zadovoljava na tom polju te često pribjegavaju maštanju koje onda, kada se prilika pruži, ostvaruju sa muškarcem koji ispunjava njihove seksualne želje i apetite.

Izvor: krenizdravo.hr