Uz ova 3 savjeta neka zablista Vaša božična jelka

 

Jelka

Pred nama je vrijeme Božićnih blagdana, za mnoge od nas najljepši dio u godini. Razmišljate li već sad o uređenju vaše božićne jelke i doma?

Vjerujem da svuda oko sebe primjećujete okićene izloge trgovina sa prekrasnim i šarenim dekoracijama koje nas podsjećaju da je pravo vrijeme da razmislimo kako i na koji način ukrasiti svoj dom,svoju božićnu jelku da ovog Božića zablista u punom sjaju i raskoši.

Stilova i načina dekoriranja je mnogo, pa je ponekad teško odabrati onaj pravi. Neki od nas se svake godine trude unijeti nešto novo i drugačije, dok ima i onih koji su vjerni jednom stilu pa ga svake godine iznova ponavljaju. Najteži dio je izabrati temu koja će se vizualno slagati sa interijerom i ozračjem vašeg doma. Ako vam je kojim slučajem ponestalo ideja, donosim vam nekoliko interesantnih savjeta i primjera koji će vam pomoći da vaš dom i jelka, zasja u pravom svijetlu za nadolazeće blagdane.

Svi mi želimo veliku i savršenu jelku, svjetlucave lampice, šarene kuglice i još puno, puno toga. Ali sjetite se da sve to puno košta i pokušajte biti što jednostavniji i praktičniji u svojim nastojanjima da imate jelku iz snova. Najbitnije je da ne robujete trendovima i da pokušate sami  napraviti, ugodnu i svečanu atmosferu u svom domu.

Svatko od nas može odabrati dekorativne elemente primjerene svojim željama i ukusu, te na taj način biti u vlastitom trendu. Jedino tako ćete biti u potpunosti zadovoljni, i izbjeći nepotrebnu gužvu i stres po trgovinama prije najljepšeg blagdana u godini.

Šarene kuglice izrađene od raznovrsnih materijala uvijek će biti elegantna dekoracija na vašoj božićnoj jelki.

Ukrasne trake

figure anđela, zvijezde, drveni elementi … naći će se zasigurno u domovima sa malom djecom. Isto tako omiljene plišane igračke vaših mališana mogu poslužiti kao dekorativni element za božićnu jelku ili vaš dom. I najmlađi mogu pomoći, na taj način mogu biti korisni i ugodno provesti vrijeme sa svojom obitelji.

Nikako ne zaboravite na rasvjetu vašeg doma i jelke. Sad je vrijeme da iz svojih ormara izvadite svijećnjake, ukrasne lampice, lanterne i ostala rasvjetna tijela koja imate u svom domu. Oni će pridonijeti blagdanskom ozračju i ugodnoj obiteljskoj atmosferi u vašem domu.

I na kraju, mogu vam samo poželjeti da što više uživate u vašem ugodno ukrašenom domu i jelki koja će sjati tako potrebnom toplinom svima nama. Okružite se svojim članovima obitelji, nazovite ljude koje dugo niste čuli, posjetite svoje roditelje, bake i djedove, pošaljite čestitku dragim osobama i poželite im blagoslovljen i čestit Božić.