SVE Tajne Veze Sa Mlađim Muškarcem – Veza sa mlađim muškarcem

 

Najnoviji trend u muško-ženskim odnosima podrazumijeva vezu između starije dame i mlađeg muškarca. Iako se ova kombinacija mnogim ženama čini kao fantastična, pitanje je koliko je to zaista lako i glatko u stvarnosti.

Veza sa mlađim muškarcem postala je sve popularniji trend u svijetu, a dame koje vole “piletinu” dobile su podrugljivi naziv kuguarke. Međutim, bez obzira na to što se mnogim damama ovaj odnos čini primamljivim i egzotičnim iskustvom, pitanje je koliko je to zaista tako u stvarnosti. Naime, veća je vjerojatnost da imate posla s nezrelim i neiskusnim muškarcem, nego s vitkim, mišićavim frajerom koji iz jednog poteza zna da vas baci s jedne strane kreveta na drugu. Mašta može svašta, čak i po pitanju ove teme, a kakva je zapravo realnost?

Evo par činjenica koje će vas navesti na razmišljanje da li uopće u stanju imati vezu s mlađim muškarcem.

Mašta: Vjeruje u svaku vašu riječ, jer je siguran da znate o čemu govorite i da ćete ga usmjeriti u dobrom pravcu. Stvarnost: Vjeruje apsolutno svakome i vi mu niste zvijezda vodilja po pitanju života.

Mašta: Njegovo tijelo je genetski predodređeno da bude superseksi, bez obzira na količine brze hrane koju je spreman da pojede tijekom dana. Stvarnost: Genetika nema veze s tim, već sati i sati provedeni u teretani, kao i odbijanje svih slatkih poslastica, čak i onda kada biste uživati s njim u desertu luksuznog restorana.

 

Mašta: Njegovi prijatelji su ozbiljniji nego što izgledaju i bit će vam zanimljivo da se ponovno nađete u mlađem društvu. Stvarnost: Njegovi prijatelji su nezreli, sve o čemu razmišljaju su pijanke i zezanje i u njihovom društvu će vam biti dosadno jer ste njihovu fazu prevazišli odavno.

Mašta: Biće očaran vama i trudit se da vas impresionirati u svakom datom trenutku. Stvarnost: Njegove mogućnosti vas impresionirati završavaju se na toni čipsa, piva i akcijskog filma koji se te noći daje na televiziji.

 

Mašta: Iznenađuje svojim umijećem u krevetu. Izuzetno je spretan i okretan, čista desetka. Stvarnost: U strahu je da li će vas zadovoljiti, svjestan da ste ipak iskusniji od njega, pa stalno ispituje da li ovo treba ovako ili onako učiniti.

Izvor: cosmopolitan.hr

tajna5r5r