Zavedite svog muškarca uz gejša savjete- 5 savjeta kako zavesti muškarca

pixabay.com

 

 Kakva je situacija danas ni jedna žena ne može sa sigurnošću tvrditi da će sa svojim muškarcem ostati do kraja života. Kako vas partner ne bi ostavio zbog neke mlađe, zgodnije ili bogatije morate postići da se on stalno osjeća kao pravi muškarac.

Pronašli smo za vas 5 savjeta koje koriste geishe kako bi svog muškarca oborile sa nogu, ali ga i zadržale uz sebe, pa ih pročitajte u nastavku:

1. Idući put kada doživite orgazam, obavezno mu udijelite kompliment i recite kako je on zaslužan za to. On će se osjećati kao da je na sedmom nebu.

2. On treba da se osjeća kao junak, a to ćete najlakše postići tako što ćete kada on učini nešto dobro za vas, dati mu doznanja da je uradio nešto dobro.

pixabay.com

3. Pronađite mjesto u spavaćoj sobi koje ćete posvetiti samo njemu i njegovoj muškosti. Taj dio možete ukrasiti njegovim golišavim fotografijama i na taj način mu dati do znanja da vam je još uvijek privlačan. Naravno tu mogu da se nađu i pjesme posvećene njemu, mirisne svijeće i još neke sitnice koje vas vežu.

4. Kada god on izrazi želju za seksom nikada ga ne smijete odbiti. Strpite se tih nekoliko minuta i pristanite na seks sa njim, jer u suprotnom on će se naći uvrijeđen, a ako se to često ponavlja najvjerovatnije će to potražiti na drugom mjestu, a to vam nikako nije u cilju.

pixabay.com

5. Ponekad dopustimo da nam druge stvari u životu preuzmu kontrolu nad nama. To su obično djeca, posao, porodica, roditelji, prijatelji i ostali. Međutim, vi ste te koje u svakom trenutku trebate staviti svoga muža na prvo mjesto i on vam bez obzira na sve treba da bude prioritet.